Hvem er vi på Nylaan.dk?

Vi er en online service, som sammenligner priser på lån. Vi har mange års erfaring med prissammenligninger, og er altid parat til at hjælpe vores besøgende. Vores service er 100% gratis og uforpligtende, da vi har baseret vores foretrning på affiliate marketing – sådan tjener vi vores penge.

Visionen

Vi ønsker at være stedet hvor du kan finde lån til de bedste priser

Vi bruger løbende meget tid på at holde os opdateret omkring lånemarkedet i Danmark, så du let kan finde de finansielle produkter du leder efter. Vi sætter os ind i de gældende regler, og kommer med råd til hvordan du kan optimere din privatøkonomi, det kan bl.a. læse mere om på vores blog, hvor du finder masser af spændende læsning.

Vi ønsker at være en af største sammenligningsside indenfor forbrugslån. Vi er allerede godt på vej, men de sidste skridt skal ske via vores brugervenlige løsninger og oplysende indhold.

Om Nylaan.dk

  • Mail: info@nylaan.dk
  • Adresse: J. Michaelsens gade 5, 8000 Aarhus
  • Ejer: MN Media
  • CVR: 34829969

Holdet bag siden

Mikkel Nielsen Stifter og CEO

Mikkel er uddannet på Aarhus School of Business og har mere end 10 års erfaring med finansielle produkter. Han er iværksætter og deler gerne ud af sin viden på bloggen.

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med en række online udbydere af lån. Udbuddet kan skifte løbende, men vi finder vores samarbejdspartnere via de affilaite netværker vi samarbejder med, som er:

  • Adservice – Nordens største affilaite netværk.
  • Adtraction – Et andet af nordens store netværk.