Sådan tjener vi penge på Nylaan.dk

Denne side er helt gratis og uforpligtende at bruge. Vores forretningsmodel er bygget på affiliate marketing, hvor vi modtager kommision for at henvise til de partnere (låneudbydere) som vi har et samarbejde med her på Nylaan.dk. Vi mener det er vigtigt at vores besøgende kan træffe et velinformeret valg, derfor er det vigtigt for os at give et fint overblik, til trods for at vi ikke har alle lån på markedet i vores oversigter.

Sådan fungerer det

Den forretningsmodel vi benytter kaldes affiliate marketing, og forsimplet betyder det at vi får penge for den trafik vi sender videre til vores partnere.

affiliate marketing

Vi er tilmeldt et affiliate netværk, de er behjælpelige med at holde styr på hvilken trafik vi sender videre til vores partnere, og hvor mange “salg” vi skaber hos vores samarbejdspartnere.

For hvert salg der skabes, så betaler partnerne et beløb til os i kommission.

Modellen har ingen effekt for dig som forbruger, da betingelserne for dig er de samme uanset om du kommer via vores side eller kommer direkte ind til partnernes sider.

Vigtig viden

Du skal være opmærksom på at vores side er reklamefinansieret, og at det kan have indflydelse på rangeringen af de enkelte låneudbydere samt udvalget af lån.

Vores sammenligninger er derfor ikke en komplet sammenligning af alle lån på markedet.

Det er desuden vigtigt at du tager forbehold for fejl og mangler på siden. Alle låne tilbud er baseret på oplysninger vi har modtaget hos den enkelte partner, men der kan ske tastefejl eller du kan modtage et andet tilbud, da eksemplerne kun er vejledende.